G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Monday, 29-Sep-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Gals Day out @ Putrajaya

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 7 photos...


Salam.

I really have great time with u guys. To me Each of you have your own gorgeous personality. To Adik (mana boleh paksa paksa..) : Jgn segan segan boleh jer amik gamba...and thanx to you too..at last i have your profile picture tanpa dipaksa paksa....hahahhaha... to the other gals Jaja : Very sweet sangat, Eela mmg hebat berposing, both of you ada features yang cute. And last Cik Raihanah..awak sungguh elegan...dan saya tak boleh nak cakap banyak sebab nanti Arip marah..hahahhaha...biar arip yang puji awak. So overall, saya sgt berpuas hati dan sangat lah nak mengambil gamba korang lagi, itu pun kalau u all nak lah...kita nie tukang amik gamba jer..kalau takde subject yang menarik takleh nak amik gamba kannn....lupa laks chuop ko mmg art director yang best...nanti ko kener ikut lagi.





Shot by Gi Photographer
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com

Gi Art Director
- Tahir Musa (chuopies) : http://tahirmusa.fotopages.com


Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com



Monday, 8-Sep-2008 04:49 Email | Share | | Bookmark
Inaz & Ridzuan

G.i Photoshoot
G.i Photoshoot
G.i Photoshoot
View all 19 photos...








Photographer Inaz Ridzuan : Zul Fadzly

Gi Photoshoot + Associates.

- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan
- Kamal

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


Thursday, 4-Sep-2008 08:59 Email | Share | | Bookmark
RAW Image - Online Magazine -

Sample - Gi photoshoot
Hello guys, we have this idea of making an online magazine where we can share out our interest in photography. We called it as RAW IMAGE. It still in progess. we also think of inviting other photographer to contribute their articles to us. Well...keep in touch and we will update soon.



Tuesday, 26-Aug-2008 05:24 Email | Share | | Bookmark
Dinor Merican + Azimah | Taman Tun Dr. Ismail

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 5 photos...
Okey this pengantin is very very softspoken. baik dan amatlah sopan santun. Majlis akad nikah mereka telah berlangsung pada 08 august 08 dan Majlis Bersanding pada ahad yang lalu 24 August 2008.

Kali nie pun version Coming Soon. versi sebenar akan diupload kan nanti. Ada satu lagi Versi spray...saya sangat suka amik gamba spray.






Monday, 25-Aug-2008 09:26 Email | Share | | Bookmark
EDdy + Erni | Johor Bahru

G.i PhotoShoot
Salam Bahagia.

Entry kali nie sebenarnya untuk Pengantin akan datang. Kali nie kami travel seawal 630 pagi dari Subang Jaya terus lah ke Ayer Itam. Memang memenatkan tapi seronok. So kali nie 2nd photographer telah diserahkan tugas kepada Surya (lady photographer). Pengantin mmg best, rileks dan sempoi jer. Senang kerja kitaorang. Hari yang sama jugak kita orang balik Subang Jaya. Sebab nak tengok final badminton olimpik. berjaya lah tengok tapi kecewa skit sebab malaysia kalah . Anyway saya respect chong wei dia main bersunggih demi negara. Syabas.

So anyway this is our photo for a start. Yang lain kami akan upload lagi...thank you and enjoy.



Gi Photoshoot + Associates.

- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan
- Kamal

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net