G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Thursday, 30-Oct-2008 03:07 Email | Share | | Bookmark
YEAR END PROMOTION - RM 1400.00 for 12 x 10 storybook Album ?

G.i PhotoShoot


Salam...
Kami di Gi Photoshoot dengan murah hatinya ingin mengadakan promosi akhir tahun 2008 yang akan bermula pada 1 November 2008. Kepada pengantin yang masih belum ada photographer, anda wajib hubungi kami dengan segera.

Apa Istimewa promosi kali ini ?

- Kami menawarkan harga RM 1400.00 dan apa yang anda dapat ialah kami UPGRADE storybook album bersaiz 12 x 08 kepada 12 x 10 untuk 20 halaman.

Majlis berlangsung tahun depan 2009 ???

- Kami akan berikan harga promosi yang sama untuk anda sekiranya anda tempah sekarang walaupun Majlis anda berlangsung tahun 2009. Tempah sekarang sebelum 31 Disember 2008.

So apa tunggu lagi start calling us..for sure kami akan entertain anda.
Sekian Terima kasih.

Shot by Gi Photographer
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com
- Zul Fadzly

Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


Wednesday, 29-Oct-2008 17:39 Email | Share | | Bookmark
Farid + Yanie | Dewan Merak Kayangan

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 6 photos...


Salam.
Alhamdulillah selesai dah acara pernikahan mereka. Legakan En Fard dan juga Puan Yanie. So all the best with ur new life. Anyway saja jer nak sembang sembang pasal wedding mereka.Sebenarnya agaklah best sangat shoot event ni...sebabnya diorang couple nie mmg lah sesangat sporting. tak kira kat mana...nampak kamera mmg terus pose jer..Macam nie lah best all out masa wedding you all.

Yang tu pasal couple, nak tambah kan kemeriahan lagi...adik adik yani kita...comel berlaka dan hensem sorang lagi tu...diorang ni mmg pantang nampak kamera mmg fully utilize semua krew g.i. SAmpai tergelak kitaorang dengan gelagat dan juga kata kata yang sgt bernas kalau nak mintak kitaorang amik gamba diorang selagi card tu ada selagi tu diorang nak maik gamba....kitorang mmg tak kisah langsung lagi suka ada lah sebab lagi banyak aksi yang kitaorang dapat....

So anyway...gud luck untuk semua especially pasangan baru kita Farid dan Yanie. kita berjumpa lagi nanti k. Kepada adik adik nyer pula kalau nak bergamba calling calling ler...kitaorang boleh buat portrait, casual outdoor bersama kawan ker ngan family ker...masa tu boleh all out lagi.

ok lah sekian,
terima kasih buat masa sekarang nie.

-idzwanjunaidi-

Shot by Gi Photographer
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com
- Zul Fadzly

Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


Tuesday, 21-Oct-2008 01:28 Email | Share | | Bookmark
Ghadafi + Normaliza | 17 & 18 October 2008

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 8 photos...

Salam...Majlis berlangsung pada malam 17, En. Ghadafi kita tiba dengan seluruh keluarganya tepat jam 8.30 malam. yang best nyer kesemua ahli keluarga berpakaian jubah putih dan hitam. Tuan yang nak bernikah malam tu pulak berpakaian ala imam masjid Mekah... dahsyat tu. so alhamdulillah majlis berjalan lancar dan mereka telah selamat diijab kabulkan pada jam 9.30 malam dengan hanya satu lafaz. Gamba nikah masih belum upload lagi....hohohohoo.

Hari keduanya pula majlis berlangsung di Dewan Tun Rahah (seperti gamba diatas). Krew kami tiba seawal 5 petang untuk cover setiap detail dan sudut yang telah dihias di dalam dewan..(sebenarnya takut jem kat KL..hari Sabtu katakan.) Tepat Jam 5.30 petang Sesi MAke up bermula. tepat jam 8.30 malam kompang pun dipalu ..time tu pasangan kita mmg ngam abis. cantik dan hensem dengan baju pengantin yang berkonsepkan gold.

Majlis berjalan seperti biasa. ada Merenjis, makan beradab, ucapan dari ayahanda pengantin, potong kek, sesi bergamba dengan keluarga dan part yang dinantikan joget lambak. mmmg layan abis dengan iringan muzik ghazal secara live lagi tu.

Setelah selesai semua, barulah diadakan sesi bergamba pengantin. termasuklah gamba di tepi jalan itu. tepat jam 12.30 malam majlis pun selesai. Kami krew Gi photoshoot sorang sorang tak larat nak gerak dah. so melepak lah kejap kat tepi tangga kasi cool down skit pastu baru gerak balik dan bersedia untuk event pagi esoknya dengan pengantin...Iryani dan Farid.


adik nie mmg ligat gila menari....


To this adik pulak...this is the first time dier jadi flower girl..rite before the announcement nak masuk dewan, dia terus tadah tangan baca doa...and the end of the day...dier berjaya melalui perasaan takutnya...dia jalan buat selamba jer sambil taburkan bunga alih alih dier dah ada kat depan stage..pengantin baru jer half way...hahahah....she did a great job...credit to her...yeahhhhh!!!!


This is the pengantin..they really enjoy that nite...



COMING SOON IRYANI + FARID




Thursday, 9-Oct-2008 18:30 Email | Share | | Bookmark
RAW Image - Online Magazine + Studio Setup + Lighting Test

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot


Hola,
Sekarang ni dalam Sedang bergiat untuk memunggah semula opis yang sedia ada sejak 4 tahun dahulu. Agak memenatkan tapi best sebab nak biar nampak lapang sikit kalau tak mmg lah serabut dengar pc dan kerja kerja yang berterabur. kira nak bersihkan lah sikit.

Sambil sambil bersihkan opis, kami sekeluarga ni tengah jugak sibuk test lighting ngan menyetup kawasan yang akan diberi nama studio. So doa doa lah kami berjaya dalam perjuangan me MAKE OVER G.i Photoshoot. Nanti kalau siap dan cantik meh leh datang bermain di premis kami.

Sekian.





Thursday, 9-Oct-2008 18:16 Email | Share | | Bookmark
Gals Day out @ Putrajaya

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net