G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 28-Nov-2008 01:46 Email | Share | | Bookmark
Wahida + Shahril | Bukit Jelutong

Salam....Wedding is back....bukan gi mana pun saja jer tak upload gamba wedding untuk entry lepas...wedding nyer job masih ada lagi...sibuk sikit jer.

Okay lah,,,pengantin kali nie mmg best rileks jer tapi masa nikah tu sebenarnya berdebar jugaklah kan jantung especially wahida...sorry lah yer saya menyakat sikit sikit...nak kasi hilang nervous sebenarnya kalau tak nanti espressi gamba penuh dengan ketakutan. Itu lah kerja kami selain ambil gamba fotografer nie kener selalu entertain bakal bakal pengantin supaya mereka sentiasa dalam mood...baru lah gamba best. pengantin lelaki mmg cool...mmg tahap rileks habis...nervous tu ader tapi tak obvious sgt nampak, boleh control lagi...dia kuat senyum..lebar lak tu, heppi sungguh dapat diijab kabul kan oleh ayahanda mertua yang penuh dengan Fun karakter.

Ok lah setakat inilah coretan kami, hope that you guys enjoy our photo's...please do contact us for any inquiries and we appreciate all of your comments.




















Shot by Gi Photographer
- Idzwanjunaidi

Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi


Monday, 17-Nov-2008 02:39 Email | Share | | Bookmark
Berehat Sekejap dari Photo Wedding...

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 5 photos...
Salam,

Saja je nak upload gamba lain pulak...duk asyik upload gamba wedding jer. Minggu lepas ada sesi audition yang dijalankan di studio Kami...sambil audition tu amik lah gamba skali kan... kami mencari talent untuk music video ESTRELLA...shotting alhamdulillah dah mula semalam...agak letih gak lahkan..tapi semua okay berjalan lancar. so okaylah kan...nanti kitaorang update lagi.

C YA....

-Idzwanjunaidi-





Tuesday, 11-Nov-2008 16:19 Email | Share | | Bookmark
Yusman + Azizah | Shah Alam

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 15 photos...
Majlis Akad nikah..alhamdulillah telah selamat berlangsung. Malam nie tak larat nak menaip skit. Idea kurang banyak berpk skit. so hope u all enjoy all da picture.

COMING SOON THIS SUNDAY - VIDEO PRODUCTION ON ESTRELLA MUSIC VIDEO ( penin )







Wednesday, 5-Nov-2008 09:13 Email | Share | | Bookmark
Coming Soon !!!



Monday, 3-Nov-2008 18:55 Email | Share | | Bookmark
More Picture coming

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot



More photos at
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net