G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 31-Dec-2008 04:51 Email | Share | | Bookmark
Mawi + Ekin 2008 | Felda Taib Andak

Mawi + Ekin | G.i Photoshoot
Mawi + Ekin | G.i Photoshoot
Mawi + Ekin | G.i Photoshoot
View all 18 photos...
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

So entry kali nie memang tak lain tak bukan pasal wedding Mawi dan Ekin. So di sini saya nak kongsi photos untuk tatapan kalian semua...hope u guys enjoy.

Thank you to Astro and Maestro and Arma Wedding Couture for giving us the opportunity to cover such a big event for the year of 2008. Dan tak lupa kepada Mawi And Ekin, you guys mmg best sporting. kami tahu you guys mmg penat, tapi korang punya kerjasama mmg superb. biasa lerr selagi tak dapat shot selagi tu mmg kitaorang kejar.

Kepada Ahli phtographer Media yang lain...memang best kerja ngan korang walaupun berasak-asak dalam lautan manusia. semua nak dapat best shots...tak kisah lah kan..

ok lah c ya. Anyway Selamat Pengantin Baru, Semoga berjumpa lagi...

Salam,
Idzwanjunaidi








Thursday, 18-Dec-2008 19:04 Email | Share | | Bookmark
COMING SOON @ G.I Photoshoot wedding gallery

Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
View all 6 photos...
Untuk bulan December 2008...bulan terakhir untuk tahun nie...











Wednesday, 10-Dec-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
Mas Ayu + Alfian | Dewan Tun Rahah

 
 
 
Kini disusuli dengan majlis persandingan yang juga berlansung pada hari yang sama. Pasangan pengantin sama cantik sama pada mengenakan busana bewarna keemasan. Selamat Pengantin Baru Mas Ayu & Alfian...

Shot by Gi Photographer
- Zul Fadzly

Videographer
- Pak Dan

Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi










Wednesday, 10-Dec-2008 09:36 Email | Share | | Bookmark
Mas Ayu + Alfian | Dewan Tun Rahah

 
 
 
Hi semua....dah lama tak update fotopages...agak sibuk sedikit sejak kebelakangan ini...sampailah ke hujung tahun...jadi ada masa2 terluang sedikit ini kami uploadkan pula majlis perkahwinan antara Mas Ayu dan Alfian....majlis mereka berlansung di Dewan Besar Tun Rahah dari majlis akad nikah sehinggalah majlis persandingan...majlis ini meriah sungguh ...sedih pun ada juga tatkala melihat pasangan pengantin bersalaman dan berpelukan dengan ahli keluarga mereka....wah sayu sungguh...tapi takper...sedih2 gembira orang kata

Kepada keduanya kami di G.i Photoshoot mendoakan kebahagian yang berkekalan selamanya dan sentiasa diperbanyakkan rezeki oleh Allah. Amin!

Shot by Gi Photographer
- Zul Fadzly

Videographer
- Pak Dan

Gi Photoshoot Team Members
- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman : http://arifrahaman.fotopages.com
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi









Saturday, 29-Nov-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
Wahida + Shahril | Bukit Jelutong

Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
View all 20 photos...
Majlis susulannya...pada malam tu juga majlis persandingan telah dilangsungkan...meriah...tema malam tu Merah...memang ngam, cantik bangat...so i hope u guys enjoy all the photos.











[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net