G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 16-Feb-2009 15:14 Email | Share | | Bookmark
Asrul + Nurul Afida



Hi semua,

Next video ini pula adalah Klip video Majlis Resepsi Asrul dan Nurul Afida. Majlis telah berlansung di Dewan Seri Endon, Putrajaya. Majlis ini boleh diklasifikasikan lain dari yang lain, kerana mengabungkan dua budaya dalam satu Majlis Perkahwinan iaitu budaya Indonesia dan Malaysia. Boleh dikatakan majlis ini penuh dengan adat dan budayanya tersendiri. Tahniah juga buat D' Den Gemilang yang menjadi wedding planner untuk majlis ini. Memang best dapat work together. Kepada Asrul & Nurul semoga berbahagia and gud luck in your study!

* P/S: To abang din & Kak Zila, sekarang sudah glamour nampaknya selalu keluar NONA..jangan lupa kami di sini ya! hehe...


Idzwanjunaidi - Royal Art Photographer
Suryajamlus - Royal Photo Editor

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/P : 016 - 322 2948 / 264 2948
Email: globalinterway@yahoo.com


Monday, 16-Feb-2009 05:29 Email | Share | | Bookmark
Nor Zalila Radziah + Asaad

 


Kepada yang tidak berkesempatan menonton rancangan NONA pada 15 Februari 2009 yang lalu bolehlah menonton sorotan clip majlis perkahwinan Ila & Asaad. (sila click di sini ya http://www.tv3.com.my



Salam semua,

Kali ini kami uploadkan dulu video-video perkahwinan sepanjang tahun 2008 secara berperingkat. Atas permintaan ramai yang ingin melihat video clip & video playback hasil kerja G.i Photoshoot di sini kami uploadkan dahulu video playback Ila & Asaad. So, ada kelainan sedikit entry kali nie...normally kami uploadkan wedding pictures but this time video pula...video playback ini ditayangkan semasa majlis resepsi Ila & Asaad yang telah berlansung di Dewan Perdana Felda. Video ini kami hasilkan dalam tempoh kurang dari 24 jam kerana Majlis Pertunangan, Pernikahan berlansung sehari sebelum Majlis Resepsi. Habis selesai sahaja majlis pernikahan mereka, kami semua balik ke ofis untuk menyiapkan suntingan video dan juga slideshow untuk majlis resepsi keesokkan harinya...Alhamdulillah semuanya dapat dilaksanakan sebelum rehearsal jam 11 pagi. Masa tiba di Dewan Felda memang hati berdebar sangat nak tunjukkan kepada pasangan pengantin sebab takut ada adjustment benda paling mengerunkan sebab masa tue kami tak tidor lagi...sekali pengantin kata mereka tak dapat berikan kata putus ...yang boleh mempersetujui hanya bapa Ila, iaitu Dato Seri Tajol Rosli...masa ayahanda nya view...memang doa sangat2 tiada apa2 perubahan...dan Alhamdullilah sangat bila bapa Ila kata suka... masa tue dah terbayang tilam dan katil...hihihi...tapi hajat tak kesampaian sebab dah kena set up untuk live feed pada malamnya....walaupun penat, but its really fun! Esoknya bos kasi cuti...satu ofis enjoys!!

Jutaan terima kasih kepada En Kassim dan Dato Seri Paduka Diraja Tajol Rosli serta isteri yang telah memberikan sepenuh kepercayaan kepada G.i Photoshoot untuk merakamkan detik indah majlis perkahwinan anak bongsu mereka. Kepada Ila dan Asaad kami doakan semoga berbahagia selamanya...

Idzwanjunaidi - Royal Art Photographer
Suryajamlus - Royal Photo Editor

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/P : 016 - 322 2948 / 264 2948
Email: globalinterway@yahoo.com
Website:www.giproduction.com
YM! suryajamlus / bro_gone
facebook: suryadeluxe@yahoo.com / bro_gone@yahoo.com



Wednesday, 4-Feb-2009 15:31 Email | Share | | Bookmark
New Wedding 2008 - 2009

Liyana + Syahir
Liyana + Syahir
Haizat + Norfaizah
View all 5 photos...
We having a great Year of 2009 promotion. Please do call us for an appointment or email your details.Have a great day. COMING SOON G.I PHOTOSHOOT.

Idzwanjunaidi - Royal Art Photographer
Suryajamlus - Royal Photo Editor

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/P : 016 - 322 2948 / 264 2948
Email: globalinterway@yahoo.com










Wednesday, 4-Feb-2009 02:08 Email | Share | | Bookmark
Wahida + Shahril (Versi Slideshow)

salam,

Lama rasanya tak update fotopages nie....so sementara menanti gambar-gambar wedding yang baru... bolehlah menonton slideshow pasangan wahida + shahril. InsyaAllah dalam this week kami akan berusaha meng'upload'kan pictures terkini ya...stay tune!!

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/P : 016 - 322 2948 / 264 2948

http://www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi



Monday, 19-Jan-2009 05:03 Email | Share | | Bookmark
PRogress Photography

Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
Gi Photoshoot
View all 6 photos...
Salam,
Agak letih menghabiskan kerja kerja mengedit. tapi mmg seronok sekali. sampai demam 2 tiga hari. so akhir update juga lah fotopages nie. kali nie kami update ikut style collection photography sebab tak sempat nak upload secara individual event. harap u guys enjoy with all the photos. Jgn Lupa senyum selalu. Macam Picture Donkey nie...pandai amik gambar,.....hahahhaa.

Coming up Mawi + Ekin 1001 malam.















[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net