G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]
Monday, 28-Apr-2008 16:53 Email | Share | | Bookmark
Khai & Rosma 2008

Khai & Rosma 2008


Visit http://www.giproduction.com for more exclusive pictures!


Monday, 28-Apr-2008 15:30 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Khai & Rosma (Akademi Fantasia)

Khai & Rosma (AF)
Khai & Rosma (AF)
Khai & Rosma (AF)
View all 16 photos...
Salam,
Alhamdulillah syukur kerna diberi peluang untuk menjadi Photographer bagi Majlis Perkahwinan Khai & Rosma yang telah berlangsung pada 26 April 2008 (Majlis Akad Nikah) dan 27 April 2008 (Majlis persandingan). Team Gi photoshoot ingin mengucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada semua pihak yang telah terlibat dalam menjayakan majlis ini.

Kepada pasangan pengantin baru Khai dan Rosma kami ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan Selamat Pengantin Baru, Semoga berkekalan hendaknya.









Idzwanjunaidi
G.i Photographer

Arif Rahman & Zul
G.i Photographer

G.i PhotoShoot
92A, Jalan SS14/1
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan.
Malaysia.

Tel : 03 - 5638 9285
Fax : 03 5638 8479

H/p : 016 - 264 2948 / 322 2948


Friday, 25-Apr-2008 02:24 Email | Share | | Bookmark
Production 'The Value of My Sanity'

 
 
 
View all 5 photos...
Salam Semua,

Lama dah tak update. Kebelakangan ni agak sibuk sikit. so nak cerita sikit lah apa yang buat jadi sibuk sangat nie. Untuk bulan April ni, kami agak sibuk dalam memproseskan sebuah filem yang bertajuk THE VALUE OF MY SANITY.

Buat setakat ini alhamdulillah production mengikut jadual sebab bulan Mei nanti dah mula kembali Wedding photography. Kira rehat sebulan nak habis kan filem dengan Album yang masih banyak dalam post production.



Tentang filem ni takleh nak cerita banyak sgt sebab masih dalam proses. Proses nak buat filem tu mmg menarik dan memenat kan. Nak mengangkat generator pun satu hal, niekan equipment lighting, camera dan lain lain.

Pada proses awal nya kami sgt sgt lah terasa lega kerana mendapat sokongan padu daripada individu yang baik hati. Terima kasih kepada Yasmin Ahmad, Tan chun mui, Amir Muhammad, dan ramai lagi lah yang telah memberikan nasihat nasihat yang amat memberangsangkan.

Rasanya itu saja lah untuk entry kali nie. Disini adalah gamba gamba yang telah kami snapshot dari filem untuk tatapan semua.







Wednesday, 2-Apr-2008 09:15 Email | Share | | Bookmark
Diva Magazine Issue April 2008

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
Alhamdulillah Syukur dan berterima kasih kepada Majalah DIVA yang telah memberikan peluang kepada G.i Photoshoot untuk mengendalikan Sesi PhotoShoot untuk 3 segmen didalam majalah DIVA bulan APRIL 2008.

Segmen - Tetamu Diva , Pasangan Bahagia Diva & Ibu Tunggal Diva

Diharap kerjasama Antara Gi Photoshoot dan Majalah DIVA akan sentiasa berterusan dari satu isu ke isu yang lain.

G.i Photoshoot Team akan memberikan komitmen yang tinggi terhadap sebarang assignment yang diberikan kepada kami. Tidak Kira dalam bidang Commercial, Wedding, Product, Studio Shoot , photojournalism and portrait.

We hope that we can get more job in the future (local and even international). Pray for us. Pray for the best.

-Idzwanjunaidi-
Gi Photoshoot
www.giproduction.com




Thursday, 27-Mar-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
G.i PhotoShoot Wedding Albums

 
 
 
View all 11 photos...
Hye Guys,

Salam kepada semua. Untuk bakal bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan, Disini kami telah meguploadkan beberapa contoh album yang kami tawarkan dalam perkhidmatan fotografi kami. So senang senang kan lah diri untuk melihat album kami.

Album yang kami sediakan mempunyai beberapa size. Untuk mengetahu dengan lebih lanjut boleh lah menghubungi kami di :

G.i Photoshoot
No. 92 A Jalan SS 14/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.

Office: 03 – 5638 9285 Fax: 03- 5638 8479
H/P: 016 264 2948 / 016 322 2948

Email: globalinterway@yahoo.com

website: www.giproduction.com Blog: http://idzwanjunaidi.fotopages.com


[<<  <  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  18  19  20  21  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net