G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Thursday, 21-Aug-2008 16:03 Email | Share | | Bookmark
Mohamed Rusdi + Ruqayyah|Dewan Risda

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 19 photos...


Salam sayang semua,

Bulan ini merupakan bulan yang tak menang tangan...nak upload gambar-gambar terbaru pun tak sempat...kami just inform pada crew, mana yang mereka edit,curi sedikit masa dan uploadkan tak banyak sikit pun ok...asalkan update...kepada client2 yang kami yang sentiasa menanti gambar-gambar dan video2 anda...jangan risau...jika ada masa2 yang terluang kami akan keep update....tanpa sokongan anda semua tiadalah kami di G.i Photoshoot ini...doa dan kepercayaan yang diberikan amat kami hargai...muahhhh Kepada pasangan yang seterusnya Rusdi & Ruqayyah kami ucapkan Selamat Pengantin Baru dan tunggu kehadiran kami pada hujung minggu ini untuk sesi serah album

Kepada pasangan yang sangat happy yang sangat suka ketawa...Norfadzlina & Fairuz thanks for coming to G.i office...cadangnya kami nak hantor sekali ngan beg besar tadi tue this weekend....sekali you all dah datang harini...kami ok jer ) Besar tapak tangan niru kami tadahkan.... Keep in touch n nanti jangan lupa promote kami lagi tau!!! Kita jumpa masa wedding Yanie & Yaya ok!! * u all nyanyi memang bestlah....boleh masuk gangstarz...jangan lupa duet ngan ayah ina sekali tau...pakcik bestlah!!

Sampai di sini dulu....

-Surya-

Gi Photoshoot + Associates.

- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan
- Kamal

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com



Wednesday, 20-Aug-2008 11:06 Email | Share | | Bookmark
SHida + Azmi | More Photo

G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
G.i PhotoShoot
View all 16 photos...


Saturday, 16-Aug-2008 07:45 Email | Share | | Bookmark
Shida + Azmi | Coming Up



New Couple Coming for our next entry. Dimulakan dengan sesi make - up sampai lah ke Sesi outdoor yang bertempat di Putrajaya. Jadi tunggu cerita selanjutnya dan gamba gamba couple baru ni. Cya.

Gi Photoshoot + Associates.

- Idzwanjunaidi
- Arif Rahaman
- Zul Fadzly
- Surya
- Kamelia
- Azreen
- Pak Dan
- Kamal

Gi PhotoShoot
92A Jalan SS 14 /1
Subang Jaya.

Contact Office : 03 - 5638 9285
Contact H/p : 016 - 322 2948 / 264 2948

www.giproduction.com
http://idzwanjunaidi.blogspot.com


Thursday, 14-Aug-2008 16:42 Email | Share | | Bookmark
Johannis + Mardhiah | Dewan Perdana Felda

 
 
 


Tuesday, 5-Aug-2008 02:32 Email | Share | | Bookmark
Majlis Resepsi Ail & Wani

 
 
 
View all 9 photos...
Salam semua....

Dah lama rasanya tak update...bukan tak ada projek tapi tgh bz menyiapkan album-album & video clients yang tersusun rapi di atas meja menunggu giliran untuk -disiapkan Terima kasih banyak-banyak kepada semua client2 G.i Photoshoot yang sentiasa memberikan sokongan kepada kami.Alhamdullilah dan kami amat bersyukur ke hadrat Illahi dengan rezeki yang diberikan.....dan baru-baru ini kami dapat menambah seorang lagi krew untuk membantu dan memudahkan kerja-kerja kami. Selamat datang kepada Kamiliya ...welcome to G.i Photoshoot!!!

Kepada client2 yang berkahwin dan terus pulang ke luar negara untuk meneruskan kerjaya masing-masing di sana...selamat pengantin baru dan selamat menjalankan tugas di perantauan....

- Kepada pasangan Wani & Ail tahniah dengan berita gembira yang dikhabarkan!!! Kami doakan yang terbaik untuk u all berdua!!

- Kepada pasangan Hafiz & Farhana, Prakash & Munirah, Helmi & Anura, Asrul & Nurul, Rusdi & Ruqqayah, JJ & Mardiah, Fairus & Ina, Sha & Arif, Edzwan & Eillya, Izwan & Lina selamat pengantin baru dan InsyaAllah kami akan uploadkan gambar-gambar dan video hari bersejarah anda dari semasa ke semasa....

- Dan kepada bakal-bakal pengantin yang akan melansungkan perkahwinan mulai 08.08.08 - 24.08.08 ini kami ucapkan terlebih dahulu selamat pengantin baru, semoga diperbanyakkan rezeki dan bahagia selamanya....Amin!


Salam sayang,
G.i Photoshoot

* Untuk pertanyaan dan tempahan perkhidmatan bolehlah menghubungi kami di:

G.i PhotoShoot
92A, Jalan SS14/1
47500 Subang Jaya
Selangor Darul Ehsan.
Malaysia.

Tel : 03 - 5638 9285
Fax : 03 5638 8479

H/p : 016 - 264 2948 / 322 2948

http://www.giproduction.com / http://idzwanjunaidi.blogspot.com







[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net