Automate your Marketing
with Womplify




 
G.i PhotoShoot
Malaysia Wedding Photographer
By: idzwan junaidi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Dec-2009 19:14 Email | Share | | Bookmark
New Updates @ our new Blog

Salam...

kami bercadang untuk meneruskan update gamba menggunakan BLOG yang sekian lama kami ada tapi masih belum lagi diwar war kan kepada semua...buat masa ini update terbaru akan perlahan lahan dipindah kan ker :

http://giphotoshoot.blogspot.com








Wednesday, 21-Oct-2009 03:05 Email | Share | | Bookmark
Portrait

G.i PhotoShoot




Thursday, 15-Oct-2009 14:58 Email | Share | | Bookmark
Update terkini....

 
 
 
View all 6 photos...

















Thursday, 15-Oct-2009 14:23 Email | Share | | Bookmark
Dato' Rosman Ridzwan & Datin Noniswara

 
Assalamualaikum,

Di kesempatan ini kami di G.i Photoshoot ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin kepada muslimin dan muslimat semua....maaflah lambat nak wish... bukannya sombong tapi masa amat mencemburui kami ...ewahhh... lagipun dah lama tak update so camana nak wish kan? kepada semua yang sentiasa mengikuti perkembangan G.i Photoshoot kami ucapkan jutaan terima kasih, maaflah buat anda ternanti-nanti update terbaru...serius memang kami mempunyai dateline yang orang kata tengah tak menang tangan buat masa ni... macam-macam perkara yang perlu didahulukan...

kepada para pelanggan kami yang telah selamat diijabkabulkan start dari bulan 7 hingga bulan 10 .....Shahidah & pasangannya Ahmad Kamal, Datin Noniswara & Dato' Rosman Ridzwan, Subra & Yogalingam, Zura & Azlan Shah, Maria & Shah, Arfah & Farraein,Abang Zack & Kak Akhmar (sila hubungi kami ya dengan segera), Nadia & Azraei, Fadli & Jihan, Shikin & Isma, Lynn & Arley, Maisarah & Anas, Nisa & Muad'z dan terkini pastinya Ifah & Kama....kami mengucapkan selamat menempuh alam perkahwinan dan semoga sentiasa diperbanyakkan rezeki oleh Allah. Tahniah3x.

Dalam sedar tak sedar kini dah bulan Oktober dan hanya 2 bulan lagi akan berakhirnya 2009....masa berlalu amat pantas ...pelbagai onak duri dan cabaran pahit manis yang dilalui sepanjang 10 bulan berada di tahun 2009 ini.

Dalam kesempatan hari raya yang berbaki beberapa hari sahaja lagi....kami di G.i Photoshoot ingin mengucapkan ampun dan maaf jika ada terkasar bahas, terlepas pandang, terkuat nada, lambat memberi layanan kepada pelanggan di luar sana...kami memohon maaf sekali lagi.

Kepada bakal-bakal pengantin diluar sana yang masih tercari-cari photographer untuk hari bahagia anda bolehlah hubungi kami:

G.i Photoshoot

Global Interway Sdn Bhd ( 615291 – P)

No. 92 A Jalan SS 14/1,

47500 Subang Jaya,

Selangor Darul Ehsan.

Office: 03 – 5638 9285 Fax: 03- 5638 8479

H/P: 016 264 2948 / 016 322 2948

Email: www.giproduction.com

Contact Person: Suryajamlus/ Idzwanjunaidi

















Friday, 14-Aug-2009 10:16 Email | Share | | Bookmark
Dila + Shamim & Zaid + Adriana

 
 
Assalamualaikum semua...

Entry kali ini adalah majlis persandingan di antara Dila dan pasangannya Shamim.Baru berkesempatan untuk upload wedding² yang lepas....kepada kedua mempelai semoga berbahagia selamanya dan kami sentiasa mendoakan yang terbaik untuk kalian...
* kerana kesuntukan masa terpaksa upload dua pengantin serentak






Photography by: Zul Fadzly

Pasangan kedua pula sama cantik sama padan sama happy...semualah sama
Zaid dan Adriana..majlis bertandang yangtelah diadakan di salah sebuah dewan terkemuka di Shah Alam. Kami doakan semoga kedua² bahagia dan happy sentiasa...





Photography By: Idzwanjunaidi

G.i Photoshoot
Global Interway Sdn Bhd ( 615291 – P)
No. 92 A Jalan SS 14/1,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan.
Office: 03 – 5638 9285 Fax: 03- 5638 8479
H/P: 016 264 2948 / 016 322 2948
Email: globalinterway@yahoo.com
Website: www.giproduction.com
Blog: http://idzwanjunaidi.fotopages.com /
http://idzwanjunaidi.blogspot.com /
http://www.flickr.com/idzwanjunaidi

Contact Person: Suryajamlus/ Idzwanjunaidi


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net